Autismikoirakurssin jatko-osa*

Autismikoira / Jatko-osa

Autismikoirakurssin perusosan suorittaneille perheille suunnattu jatko-osa

Vaaditaan autismikoirastatuksen saavuttamiseksi. 

Seuraava autismikoirakurssin jatko-osa syksyllä 2024.

Tiedustelut:
Kurssikoordinaattori Susanna Hämäläinen
+358 40 5629 235
autismikoira.koulutus@gmail.com 

AUTISMIKOIRAKURSSIN JATKO-OSA

Autismikoirakurssi on tarkoitettu perheille, joissa on yhdellä tai useammalla lapsella neurokirjon tuen tarvetta. Perheessä tulee olla koira tai perheeseen ollaan hankkimassa koiraa. 

Autismikoirakurssin jatko-osassa opiskellaan autismikoiran täsmätaitoja. Jatko-osaan osallistuvalta koirakolta edellytetään suoritettu autismikoirakurssin perusosa, sisältäen hyväksytysti suoritetun autismikoiran perusosan hallinnantestin. Jatko-osaan voi hakea myös näyttöjen perusteella. Näyttöjen kautta osallistuvan koiran tulee olla vähintään vuoden ikäinen. 

Kurssiin kuuluu 6 koulutuspäivää, jotka jakaantuvat kolmeen viikonloppuun lukukauden aikana. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Koulutusviikonloput pidetään ensisijaisesti lähiopetuksessa, lähiosallistumisen estyessä voi osallistua myös etänä. Syksyn 2024 lähiopetus toteutetaan Eurajoella, Satakunnassa. 

Koulutusviikonloppujen välissä pidetään verkossa luentoja sekä ryhmätapaamisia kouluttajan kanssa, joissa puretaan läksyjä videoiden avulla tai koulutetaan osioita omalle koiralle. 

Kurssilaisilla on koko kurssin ajan omakouluttajan koulutustuki sekä kurssikohtainen Google Classroom- ja Whatsapp-ryhmä. Lähiviikonlopuilla mukana on koiran koulutuksesta vastaava vanhempi tai vanhemmat. 

Kurssille osallistujat valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella. Mukaan mahtuu enintään 10 perhettä.

Ilmoittautuminen sähköpostilla autismikoira.koulutus@gmail.com 

Tervetuloa Autismikoirakurssille!