Tietoa meistä

Asiantuntijasi, kun haluat kokonaisvaltaista ja

lajityypillistä hyvinvointia eläimellesi!

SKH-palvelut

Vuonna 1996 perustettu  eläintenkouluttamisen asiantuntijapalveluita tuottava toiminimi. 

Susanna "Suska" Hämäläinen
Ratsastuksenopettaja, eläintenkouluttaja (at), ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, eläinavusteisesti käytettävien eläinten kouluttamisen asiantuntija 

Suska opiskelee parhaillaan eläintenkouluttajan erikoisammattitutkintoa sekä koiran ruokinta-asiantuntijaksi Ylä-Savon Ammattiopistossa www.ysao.fi 

Työskennellyt eläinalalla ja kouluttanut eläimiä (hevonen, koira) 80-luvulta alkaen.  Luvian Ratsastuskoulu 1996-2004.  Laaja kokemus myös erityisryhmien parissa. 

Omia koiria vuodesta 1977,  ensimmäinen työ- ja harrastekoira 1990 suursnautserinarttu Zimyrs Holly "Laku".  Nykyiset työkoirat labradorinnoutajanarttu Upwards Guardian Angel "Roosa", jolla autismikoiran ja psyykkisen tuen koiran koulutus sekä eläinavusteisen toiminnan koulutus sekä työkoiraksi on kasvamassa kääpiösnautserinarttu Willy Lee White Opal "Lily". Lily on vasta pentu ja hänen työuransa on vielä auki. Harjoittelijana on jo mukana mm. koulutusviikonlopuissa. 

Omia hevosia 1982-2017.  Erityisosaamista hevosen ja ratsukon kehonhallinta sis. ohjasajo, ihmisen ja eläimen välinen vuorovaikutus sekä hevosen (ja koiran) eleet, tunteet ja mieliala sekä tunnetyöskentely. 

Autismikoiratoiminnassa ollut mukana alusta asti, siirtyen vastuukouluttajaksi sekä kurssikoordinaattoriksi SKH-palveluiden ottaessa kursseista vetovastuun vuonna 2021.  Syksyllä 2023 alkaneen psyykkisen tuen koira-pilotin vastuukouluttaja. 

Arvomme

Suoruus, Kontakti ja Harmonia

Noudatamme Suomen Eläintenkouluttajat ry:n eettistä säännöstöä https://www.elaintenkouluttajat.com/yhdistys/463-2/ 

Ole eläimesi paras asiantuntija!

Yksilöllisesti sinun ja eläimesi tarpeisiin rakennettu kokonaisuus koulutusta, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sujuvaa arkea!

Kysy lisää koulutus@skh-palvelut.com tai 0405629235 / whatsapp-viesti on nopein