Autismikoirakurssit 2023 Eurajoki

Autismikoira Finnhope Robins Black
Kuva (C) Milla Lassila

Kurssin järjestäjät

Kurssin järjestää Suomen Autismikoira ry www.autismikoira.fi   

Käytännön järjestelyistä vastaa SKH-palvelut www.skh-palvelut.com 

Autismikoira ry:n osalta järjestelyistä vastaa yhdistyksen puheenjohtaja Anne Levón. 

Kurssin vastuukouluttajana sekä kurssikoordinaattorina toimii Susanna Hämäläinen (eläintenkouluttaja at, neuropsykiatrinen valmentaja, ratsastuksenopettaja, eläinavusteisen toiminnan eläinten kouluttamisen asiantuntija)

Hakuohje elokuussa alkavalle
Autismikoirakurssille 2023 Eurajoki2!

Autismikoira on vanhempien apuväline, jonka tehtävä on avustaa perheen arjessa. Autismikoira on vanhemman avustaja lapsen hoidon ja valvonnan suhteen.

Haemme elokuussa 2023 alkavalle autismikoirakurssille perheitä, joissa on yhdellä tai useammalla lapsella autismin kirjon- tai muita neuropsykiatrisia haasteita. Perheessä tulee olla koira tai perheeseen ollaan hankkimassa koiraa.

Autismikoirakurssilla opetamme vanhempia kouluttamaan koiraa. Sisällytämme koulutukseen ne asiat ja tehtävät, joista on tutkimustiedon mukaan saatu koiran käytöstä paras hyöty. Teemme yhteistyötä brittiläisen Dogs For Good – organisaation kanssa, jolla on autismikoirien koulutuksesta useiden kymmenien vuosien kokemus.

Kurssiin kuuluu 12 koulutuspäivää, jotka jakaantuvat kuuteen viikonloppuun vuosien 2023-2024 aikana, joista ensimmäinen elokuussa. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Ensimmäinen koulutusviikonloppu on kaikille kokonaan etäopetuksessa, muut koulutusviikonloput pääsääntöisesti lähiopetuksessa. Koulutusviikonloppujen välissä pidetään iltaluentoja sekä yksityisiä etäkoulutustapaamisia oman koiran kanssa.

Kurssilaisilla on koko kurssin ajan (noin vuosi) koulutustuki. Lähiviikonlopuilla mukana on koiran koulutuksesta vastaava vanhempi tai vanhemmat. Kurssin lähipäivät järjestetään Eurajoen Kristillisellä Opistolla www.eko.fi  Eurajoella, Satakunnassa.

Kurssille osallistujat valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella. Mukaan mahtuu 6-12 perhettä. Ensiarvoisen tärkeää on koko perheen sitoutuminen koiran koulutukseen sekä koiran sopivuus tehtävään – mitä nuorempi koira on, sen parempi. Mikäli koiraa ei vielä ole perheessä, autamme mielellämme sopivan koiran miettimisessä.

Hakemukset kurssille lähetetään sähköpostilla osoitteeseen koulutus@skh-palvelut.com

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen koulutus@skh-palvelut.com
Kerro hakemuksessasi:


Hakuaika on 30.6.2023 asti.
Huomioithan, että täytämme kurssia hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Hakemukset sekä kysymykset: koulutus@skh-palvelut.com
Lisätietoa Autismikoirasta https://autismikoira.fi 


Tervetuloa Autismikoirakurssille 2023 Eurajoki2!

Jokainen autismikoira koulutetaan perheen omien tarpeiden mukaisesti. 

Autismikoirakurssit 2023 Eurajoki järjestetään Eurajoen Kristillisellä Opistolla, Eurajoella, Satakunnassa. 

Eurajoen Kristillinen Opisto
www.eko.fi 

Eurajoen autismikoirakursseilla on mahdollista majoittua ja ruokailla omakustanteisesti kurssikohteessa.