Autismikoirakurssi 2023 Oulu

Autismikoira Nerocas Big Charming Boss
Kuva (c) Gabriela Riofrio

Kurssin järjestäjät

Kurssin järjestää Suomen Autismikoira ry www.autismikoira.fi   

Käytännön järjestelyistä vastaa SKH-palvelut www.skh-palvelut.com 

Autismikoira ry:n osalta järjestelyistä vastaa yhdistyksen puheenjohtaja Anne Levón. 

Kurssin vastuukouluttajana sekä kurssikoordinaattorina toimii Susanna Hämäläinen (eläintenkouluttaja at, neuropsykiatrinen valmentaja, ratsastuksenopettaja, eläinavusteisen toiminnan eläinten kouluttamisen asiantuntija)

Autismikoirakurssi 2023 Oulu

Autismikoira on vanhempien apuväline, jonka tehtävä on avustaa perheen arjessa. Autismikoira on vanhemman avustaja lapsen hoidon ja valvonnan suhteen.

Haemme elokuussa 2023 alkavalle autismikoirakurssille perheitä, joissa on yhdellä tai useammalla lapsella autismin kirjon-  tai muita neuropsykiatrisia haasteita. Perheessä tulee olla koira tai perheeseen ollaan hankkimassa koiraa.

Autismikoirakurssilla opetamme vanhempia kouluttamaan koiraa. Sisällytämme koulutukseen ne asiat ja tehtävät, joista on tutkimustiedon mukaan saatu koiran käytöstä paras hyöty. Teemme yhteistyötä brittiläisen Dogs For Good – organisaation kanssa, jolla on autismikoirien koulutuksesta useiden kymmenien vuosien kokemus.

Kurssille osallistujat valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella. Mukaan mahtuu enintään 10 perhettä. Ensiarvoisen tärkeää on koko perheen sitoutuminen koiran koulutukseen sekä koiran sopivuus tehtävään – mitä nuorempi koira on, sen parempi. Mikäli koiraa ei vielä ole perheessä, autamme mielellämme sopivan koiran miettimisessä.

Jokainen kurssille osallistuja sitoutuu suorittamaan koiran lopputarkastuksen, joka tehdään jokaiselle koiralle yksilöllisessä vaiheessa. Kurssin tavoitteena on kouluttaa koirasta työssä aktiivisesti toimiva autismikoira, joka käyttäytyy yhteiskuntakelpoisesti.

Hinta

Kurssin hinta on 2 200,00 € (sis. alv 24%). Kurssin hinta sisältää koulutuspäivien koulutuksen, etäluennot, etäkoulutustapaamiset (mentorointi ja oman koiran koulutuksenohjaus), materiaalit sekä kurssin ajan koulutustuen Google Classroomin välityksellä. Kurssi on mahdollista maksaa myös osissa.

Kurssi on yhtenäinen kokonaisuus, joka maksetaan kokonaisuudessaan, vaikka ei osallistuisi koulutuspäiviin. Poissaolon voi suorittaa korvaavana tapauskohtaisesti annettavien etätehtävien ja videonäyttöjen kautta.

Kurssin järjestää Suomen Autismikoira ry www.autismikoira.fi   Käytännön järjestelyistä vastaa SKH-palvelut www.skh-palvelut.com 

Autismikoira ry:n osalta järjestelyistä vastaa yhdistyksen puheenjohtaja Anne Levón. Kurssin vastuukouluttajana sekä kurssikoordinaattorina toimii Susanna Hämäläinen (eläintenkouluttaja at, neuropsykiatrinen valmentaja, ratsastuksenopettaja, eläinavusteisen toiminnan eläinten kouluttamisen asiantuntija)

Hakeminen kurssille

Hakemukset kurssille lähetetään sähköpostilla osoitteeseen koulutus@skh-palvelut.com

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen koulutus@skh-palvelut.com
Kerro hakemuksessasi:


Hakuaika on 30.6.2023 asti. Huomioithan, että täytämme kurssia hakemusten saapumisjärjestyksessä. Hakemukset sekä kysymykset: koulutus@skh-palvelut.com

Lisätietoa Autismikoirasta www.autismikoira.fi
Autismikoira ry / SKH-palvelut pidättää oikeuden muutoksiin.

Kurssiin kuuluu 12 koulutuspäivää

Yhteensä kuusi koulutusviikonloppua  vuosien 2023-2024 aikana. 

Kurssi kestää noin 12 kk. 

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena.

Ensimmäinen koulutusviikonloppu on kaikille kokonaan etäopetuksessa, muut koulutusviikonloput pääsääntöisesti lähiopetuksessa.

Koulutusviikonloppujen välissä pidetään iltaluentoja

Kurssi sisältää yksityisiä etäkoulutustapaamisia oman valmentajan kanssa kanssa.

Kurssilaisilla on koko kurssin ajan (noin vuosi) koulutustuki.

Lähiviikonlopuilla mukana on koiran koulutuksesta vastaava vanhempi tai vanhemmat. 

Kurssin lähipäivät järjestetään Oulussa.


Hakuaika on 1.3.2023 asti.

Huomioithan, että täytämme kurssia hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Hakemukset sekä kysymykset:
koulutus@skh-palvelut.com

Lisätietoa Autismikoirasta www.autismikoira.fi

Autismikoira ry / SKH-palvelut pidättää oikeuden muutoksiin.